Jin Jun Mei: Kiinan suosituin musta tee

tilaa kiinan suosituin musta tee jin jun mei nyt -15% tarjoushintaan!

  • Valmistettiin ensi kerran vuonna 2005
  • Kasvukorkeus 1200-1800m
  • Peräisin Wuyi-vuorilla villeinä kasvaneista teepensaista
  • Kehittäny teemestari Liang Jun De
  • Valmistetaan pelkistä teesilmuista
  • Valmistetaan kuin Lapsang Souchong, mutta savustetaan kevyemmin

Innovaatiota ja perinteitä

Jin Jun Mei on yksi niistä teelaaduista, jotka ovat ponnahtaneet viimeaikoina nopeasti hurjaan suosioon teenjuojien keskuudessa. Tämä teelaatu osoittaa, että kaikki Kiinan teeperinne ei ole vuosisatoja vanhaa, vaan uusia teelaatuja kehitellään yhä tänäkin päivänä.

Teepensaat löysi ensin Jing Yuan Xun, joka toimii Wuyi-vuorilla mustaa teetä valmistavan teeyrityksen toimitusjohtajana. Hän johti pekingiläisiä vieraita vuoren teeviljelmille, kun eräs vieraista löysi erikoisen villin teepensaan ja ehdotti, että siitä valmistettaisiin mustaa teetä.

Lehdet lähetettiin Tongmu-kylään, jossa yksi vanhimmista mustista teelaaduista eli Lapsang Souchong kehitettiin yli 300 vuotta sitten. Teemestari Liang Junde valmisti teelehdistä taidokkaasti aivan uudenlaisen teelaadun, jonka valmistustapa mukailee Lapsang Souchongia.

Maultaan Jin Jun Mei ei muistuta paljoa Lapsangia. Siinä on äärimmäisen hentoa savuisuutta sekä upeaa intensiivistä ja moniulotteista hedelmäisyyttä, karamellia, paahdettua viljaa ja monia muita sävyjä. Tätä teetä ei voi olla rakastamatta – Jin Jun Mei eroaa täysin kaikista muista mustista teelaaduista.

Tilaa nyt -15% tarjoushintaan koodilla: JINJUNMEI15

Tilaa Chayan verkkokaupasta!